AMK Steigerbouw Heist-op-den-Berg

Op zoek naar een steiger voor je bouw-, herstellings- of renovatieproject? AMK Steigerbouw monteert en demonteert steigers voor allerlei soorten werken. Zo sta jij straks veilig op de stelling, en hoef je je geen zorgen te maken over de opbouw en afbraak ervan.

 

Contacteer ons

Over ons

AMK Steigerbouw monteert en demonteert steigers voor grote en kleine projecten. Of het nu gaat om een bescheiden woning, dan wel om een groot gebouw zoals een kerk, school of watertoren. We bouwen daarvoor op meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Je mag ons dus gerust dé referentie noemen op het vlak van steigerbouw.

Voor complexe en uitdagende opdrachten draaien we ons hand niet om. Integendeel zelfs: daar houden we net van. Heb je dus een project waar je niet meteen raad mee weet, contacteer ons dan zeker. We denken graag met je mee. Goed om weten: veiligheid is altijd topprioriteit voor ons. 

Neem contact met ons op

Laat je inspireren

Ben je op zoek naar een steiger voor je schilderwerken, een betonherstelling, nieuwbouw of renovatie? Laat je inspireren door onze projecten. En ontdek zo meteen wat we voor je kunnen betekenen.

Jobs

Bij AMK Steigerbouw wordt er hard gewerkt, in weer en wind. Maar daar staat ook wat tegenover. Een knappe verloning bijvoorbeeld, maar net zozeer een leuke werksfeer. We zijn een stabiele firma, en met onze 25 jaar ervaring ook een gevestigde waarde in onze sector. Heb jij flink wat werklust, ben je flexibel én heb je al enkele jaren ervaring in de steigerbouw? Aarzel dan niet en solliciteer meteen. We zijn altijd op zoek naar extra mankracht.

Stel je kandidaat

Contact

Graag meer info over onze werkwijze, of een offerte op maat? Laat hier je gegevens achter en dan nemen we contact met je op.

AMK Steigerbouw
Impulsstraat 18
2220 Heist-op-den-Berg

T 015 24 94 50
E info@amk.be

BTW BE 0442.339.497